Διανομή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Επιστροφές

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ο ιστότοπος Molton Brown Κύπρου προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές αποστολής:

 Τυπολογία

 Έξοδα αποστολής

 ΄Ώρες παράδοσης

 Περιορισμοί

 Δωρεάν αποστολή

Ελεύθερο

1 -3 εργάσιμες μέρες

 Απλή αποστολή

€ 4.50

1 -3 εργάσιμες μέρες

 

Μέθοδοι Αποστολής 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις εθνικές αργίες). Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται τα Σάββατα και τις Κυριακές ή τις αργίες θα υποβάλλονται σε επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Μετά την αποστολή, θα λάβετε ένα μήνυμα με τις λεπτομέρειες της αποστολής και τις αναφορές για την παρακολούθηση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας.

Ο χρόνος για τυπική αποστολή κυμαίνεται μεταξύ 1 και 3 εργάσιμων ημερών. Σε πολυάσχολες περιόδους, όπως τα Χριστούγεννα, οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να αυξηθούν.

Η παράδοση πραγματοποιείται με ταχυμεταφορές, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών), συνήθως μεταξύ 9.00 και 18.00. Απαιτείται υπογραφή για παραλαβή, οπότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση αποστολής όπου υπάρχει πάντα κάποιος που μπορεί να διασφαλίσει την απόδειξη. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων αποτυχημένων προσπαθειών παράδοσης λόγω της απουσίας του παραλήπτη, το πακέτο μπορεί να επιστραφεί στον αποστολέα.

Επιστροφές

Όπως απαιτείται από το νόμο, είναι δυνατή η επιστροφή των αγορασθέντων εντός 30 ημερών από την αγορά. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και δεν πρέπει να έχουν ανοιχτεί. Πρέπει να τυλίγονται με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την ίδια συσκευασία με την οποία παραλήφθηκαν ή σε κατάλληλη συσκευασία για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα θα φτάσουν κοντά μας στην αρχική τους κατάσταση. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής χρεώνονται τον πελάτη. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε επιστροφή χρημάτων / ανταλλαγή για ζημιές που οφείλονται σε ανεπαρκή συσκευασία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο δωρεάν τηλέφωνο 22007900 8:30 π.μ-13:00 μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή- ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο customerservice@moltonbrown.com.cy

Οδηγίες Επιστροφών

Στην ατυχή περίπτωση που η παραγγελία σας φτάσει κατεστραμμένη ή υπάρχουν υποψίες ότι είναι ελαττωματική, θα χαρούμε να παρέχουμε αντικαταστάσεις ή να προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο δωρεάν τηλέφωνο 22007900 8:30 π.μ-13:00 μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή- ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο customerservice@moltonbrown.com.cy.

Εάν είστε εγγεγραμμένο μέλος της σελίδας μας θα μπορείτε να κάνετε την επιστροφή μέσω της σελίδας μας: www.moltonbrown.com.cy Ένα εναλλακτικό προϊόν θα προσφέρεται σε περιπτώσεις όπου το απόθεμα δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Μπορεί να είναι απαραίτητο να μας παρέχετε φωτογραφίες των κατεστραμμένων/ελαττωματικών προϊόντων ή σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να επιλέξουμε να συλλέξουμε τα κατεστραμμένα προϊόντα από εσάς για την Έρευνα Ελέγχου Ποιότητας. Η αλληλογραφία θα γίνει απευθείας μαζί σας.

Μόλις παρέλθει η περίοδος των 30 ημερών, έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή οποιωνδήποτε ανεπιθύμητων αντικειμένων.

Διεθνείς Παραγγελίες.

Η Molton Brown Κύπρου δεν αποστέλλει διεθνώς. Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιούνται και να αποστέλλονται μόνο στην Κύπρο.

 

Επιλογές Συσκευασίας

Κατά την παραγγελία σας, επιλέξτε το πλαίσιο κάτω από τις επιλογές συσκευασίας για να συμπεριλάβετε συσκευασία δώρου. Η αγορά δώρου σας θα φτάσει σε ένα καφέ κουτί υπογραφής Molton Brown και θα περιλαμβάνει μια δωροκάρτα εάν έχετε δώσει ένα μήνυμα..